Bijeenkomsten

Spijker je kennis bij en vergroot je netwerk door deel te nemen aan onze bijeenkomsten. De bijeenkomsten organiseren we samen met onze partners. Ben je recreatief ondernemer of werk je bij een gemeente of de provincie? Zorg dan dat je erbij bent! Bekijk alle bijeenkomsten, workshops en aanhaakmogelijkheden in ons partnerprogramma

Verdiepen Duitse gast

Ben jij als ondernemer al klaar voor de Duitse gast en wil je je hierin graag verder verdiepen? Meld je dan aan voor onze bijeenkomst op 16 juni van 9.30 uur tot 17.00 uur. Anouk Ellen Susan kruipt met jou een dag lang in de huid van de Duitse gast, wat zijn cultuurverschillen, belangrijke marketinguitgangspunten en meer. 

Meld je aan

Webinar Kansen Duitse markt terugkijken

Oriënteer jij je op de Duitse markt? Op 20 januari organiseerden wij een webinar over Kansen op de Duitse markt. Onze partner Mediamixx gaf tips hoe je kan starten, waar je op moet letten en of het slim is in deze coronatijd te kijken naar de Duitse markt. Gemist? Via onderstaande button kun je de webinar terugkijken.

Terugkijken

Recreatiesociëteit

De Recreatiesociëteit van het Recreatieschap Drenthe is dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheden en andere betrokkenen op het gebied van recreatie en toerisme. Ideaal als jij je netwerk in wilt uitbreiden of bijhouden. Om deel te nemen kun je lid worden of betalen voor een losse bijeenkomst.

Meer informatie

Zie ook