Bijeenkomsten

Spijker je kennis bij en vergroot je netwerk door deel te nemen aan onze bijeenkomsten. De bijeenkomsten organiseren we samen met onze partners. Ben je recreatief ondernemer of werk je bij een gemeente of de provincie? Zorg dan dat je erbij bent! Bekijk alle bijeenkomsten, workshops en aanhaakmogelijkheden in ons partnerprogramma

Recreatiecongres 2022

We staan met z’n allen voor een aantal grote uitdagingen en ingrijpende veranderingen. Wat staat ons te wachten en hoe ga jij hier mee om? Die vragen staan centraal op het programma van het Recreatiecongres 2022. Dit jaar vindt het plaats bij Vakantiepark Westerbergen in Echten van 10.30 tot 17.00 uur. Ben jij erbij?

Meld je aan

Terugkijktip: Kennissessie Verblijfsrecreatie

Nieuwsgierig hoe de Leefstijlvinder kan bijdragen aan het optimaliseren van je verblijfsrecreatieve aanbod? Kijk dan de online kennissessie terug met daarin interessante bijdragen van Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd en Insiders.

Meer informatie
Een gezin op de camping zit aan een picknicktafel.

Webinar Kansen Duitse markt terugkijken

Oriënteer jij je op de Duitse markt? Op 20 januari organiseerden wij een webinar over Kansen op de Duitse markt. Onze partner Mediamixx gaf tips hoe je kan starten, waar je op moet letten en of het slim is in deze coronatijd te kijken naar de Duitse markt. Gemist? Via onderstaande button kun je de webinar terugkijken.

Terugkijken

Recreatiesociëteit

De Recreatiesociëteit van het Recreatieschap Drenthe is dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheden en andere betrokkenen op het gebied van recreatie en toerisme. Ideaal als jij je netwerk in wilt uitbreiden of bijhouden. Om deel te nemen kun je lid worden of betalen voor een losse bijeenkomst.

Meer informatie

Zie ook