Bijeenkomsten

Spijker je kennis bij en vergroot je netwerk door deel te nemen aan onze bijeenkomsten. De bijeenkomsten organiseren we samen met onze partners. Ben je recreatief ondernemer of werk je bij een gemeente of de provincie? Zorg dan dat je erbij bent!

Aftrap toeristisch seizoen 2020 geannuleerd

De geplande voorjaarsbijeenkomst op 2 april gaat niet door. In een later stadium bepalen we of en zo ja wanneer de bijeenkomst plaats gaat vinden. We houden je op de hoogte via de website en onze nieuwsbrief de Oerkreet. 

Recreatiecongres | december 2020

Samen met het Recreatieschap Drenthe organiseren we elk jaar het Recreatiecongres. Met een jaarlijks wisselend thema spelen we in op trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden. Een inspirerende dag voor het toeristisch werkveld in Drenthe.

Impressie Recreatiecongres 2019

Recreatiesociëteit

De Recreatiesociëteit van het Recreatieschap Drenthe is dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheden en andere betrokkenen op het gebied van recreatie en toerisme. Ideaal als jij je netwerk in wilt uitbreiden of bijhouden. Om deel te nemen kun je lid worden of betalen voor een losse bijeenkomst.

Meer informatie

Participatiebrochure 2020

Bekijk alle bijeenkomsten, workshops en aanhaakmogelijkheden in onze participatiebrochure. 

Bekijk de brochure

Zie ook