Bijeenkomsten

Spijker je kennis bij en vergroot je netwerk door deel te nemen aan onze bijeenkomsten. De bijeenkomsten organiseren we samen met onze partners. Ben je recreatief ondernemer of werk je bij een gemeente of de provincie? Zorg dan dat je erbij bent!

 

Recreatiecongres | 12 december 2019

Samen met het Recreatieschap Drenthe organiseren we elk jaar het Recreatiecongres. Met een jaarlijks wisselend thema spelen we in op trends, ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden voor jou als ondernemer. Elk congres bestaat uit inspirerende workshops en boeiende sprekers. Dit jaar vindt het congres plaats in Meppel.

Meer informatie

Voorjaarsbijeenkomst

In maart/april organiseren we met het Recreatieschap Drenthe en Provincie Drenthe een Voorjaarsbijeenkomst. We kijken dan naar het afgelopen jaar en geven natuurlijk een doorkijk naar naar het nieuwe seizoen. Hoe kan jij als ondernemer aanhaken en waar liggen de kansen voor 2020? Met wisselende sprekers en diverse interactieve workshops. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief Oerkreet.

Aanmelden Oerkreet

Recreatiesociëteit

De Recreatiesociëteit van het Recreatieschap Drenthe is dé ontmoetingsplek voor ondernemers, overheden en andere betrokkenen op het gebied van recreatie en toerisme. Ideaal als jij je netwerk in wilt uitbreiden of bijhouden. Om deel te nemen kun je lid worden of betalen voor een losse bijeenkomst.

Meer informatie

Participatiebrochure 2020

Bekijk alle bijeenkomsten, workshops en aanhaakmogelijkheden in onze participatiebrochure. 

Bekijk de brochure

Zie ook