Merk Drenthe

Oerprovincie van Nederland

Wanneer het leven draait om overvolle agenda's en continue bereikbaarheid is het soms tijd om de wereld om je heen even op pauze te zetten. Terug naar de basis en naar wat echt belangrijk is. Dat kan in Drenthe, Oerprovincie van Nederland. Oer staat voor de waarden: oorspronkelijk, ongedwongen en robuust. Hier vind je nog ongerepte natuur, indrukwekkende verhalen, hartelijke mensen en het gevoel van oorsprong. Met Oerprovincie van Nederland brengen we Drenthe op een karakteristieke en onderscheidende wijze onder de aandacht. Zullen we dit samen doen?

Campagnes & projecten

Onze Oerpositionering ligt aan de basis van al onze activiteiten. Daarnaast leggen we elk jaar het accent op één thema. Voor 2024 wordt dat het Drentse landschap met als boodschap: 'dit is de kracht van oer'. 

Bekijk hoe we dat gaan doen!

Merkgids Drenthe

Wat bedoelen we eigenlijk met oer? En wat kan je er mee? Het hele merkverhaal, alle merkwaarden voor Drenthe en verdere uitleg vind je onze merkgids.

Meer informatie

Maak gebruik van de Drenthe huisstijl

Vergroot de herkenbaarheid van je bedrijf of organisatie én Drenthe. Gebruik (delen van) de huisstijl, bijvoorbeeld het Drenthe logo, op je eigen communicatiemiddelen, zoals je website of drukwerk. Hierdoor creëren we samen een eenduidige en herkenbare uitstraling richting onze bezoekers.

Meer informatie

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Drenthe.nl is dé toeristische website van Drenthe. Je vindt hier informatie over alles wat er te doen, te zien en beleven is. Denk aan dagjes uit, accommodaties, restaurants, pretparken, natuurgebieden en een complete evenementenagenda. Zorg dat je zichtbaar bent op Drenthe.nl!

Bekijk meer over Drenthe.nl