Pers

Een verhaal om te delen...

Verscholen tussen ongerepte natuur liggen in Drenthe heel veel verhalen verborgen. Verhalen die we graag delen. Met jou en met je lezers. Laat je inspireren en kom de Oerprovincie van Nederland zelf ontdekken.

Ontdek de Oerprovincie

Drenthe bezoeken voor een publicatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

pers@marketingdrenthe.nl of 0521 - 74 89 70.

Roadtrip door Drentse oernatuur - Inspiratiereis

Ga je mee op roadtrip? Weg van de gebaande paden en dwars door de Drentse wildernis. Bijzondere ontmoetingen. Goede gesprekken en originele belevenissen. Een camera gevuld met unieke beelden en een rugzak vol inspiratie zijn gegarandeerd!

 

Niet eerder was ik zo verrast door een Nederlandse provincie… Een heerlijke getaway om even uit de drukte van Amsterdam te zijn.

Imke Walenberg / @dailycappucino.nl

Een reis door Werelds Erfgoed - Inspiratiereis

Uniek. Bijzonder en aangrijpend. Drenthe heeft vele verhalen te vertellen. Verhalen die we graag delen en die het verdienen om doorverteld te worden. Vandaar dat we je graag uitnodigen om een reis te maken door het werelds erfgoed van Drenthe. 

 


 

Ik kan je aanraden om je binnenkort onder te dompelen in dit gebied, mijns inziens één van de best bewaarde geheimen van Nederland.

Mario / @vakantaseren.nl over de Koloniën van Weldadigheid


 

Ik was er slechts 24 uur en keerde naar huis alsof ik een week vakantie had gehad, met energie voor tien!

Marleen Brekelmans / @bijzonderplekje.nl

Drenthe beeldbank

Foto’s zeggen meer dan duizend woorden en we helpen u daar graag een handje bij. Bent u op zoek naar mooie beelden ter ondersteuning van een artikel en/of blog? Vraag dan via onderstaande button de inloggegevens van onze beeldbank op.

Meer informatie