Over ons

Wij zijn fan van Drenthe en geloven in de kracht van inspiratie. Met onze energie en bevlogenheid halen we het Oergevoel naar boven. Zo inspireren we bezoekers, bewoners en ondernemers om de Oerprovincie te ervaren en mee te maken. De Drentse beleving brengen we van binnenuit tot leven. Passend bij de behoeften bieden we een netwerk, expertise en inspiratie. We initiëren, verbinden en verleiden. Maar bovenal creëren we met elkaar.
Zo raakt iedereen in de ban van Drenthe.

Wie zijn we?

Marketing Drenthe bestaat uit een klein team van energieke professionals, bestaande uit Relatiemanagers, Projectmanagers Marketing & Communicatie, een Marktonderzoeker, Marketingstrateeg, Contentbeheerder, Management assistente en een directeur. 

Bekijk het team

Onze visie

Samen met bezoekers, bedrijven en bewoners brengen wij de Drentse beleving van binnenuit tot leven. We zijn een onmisbare schakel in de marketing van Drenthe. Door onze kennis van vraag en aanbod en ons creërend vermogen zijn we inspiratiebron en adviseur voor ondernemers en overheid. Zo raakt iedereen in de ban van Drenthe.

Onze missie

Wij zijn fan van Drenthe en geloven in de kracht van inspiratie. Met en vóór partners in de vrijetijdseconomie voeren we de marketing van Drenthe uit. Dit draagt bij aan een duurzame ontwikkeling van onze sector met balans tussen bezoekers, bedrijven, bewoners en bestemming Drenthe.

Onze doelen

  • Onze bezoekers én onze bedrijven en bewoners vinden Drenthe, dé Oerprovincie van Nederland.
  • Bewoners en bedrijven dragen hun trots over Drenthe uit.  
  • De Drentse vrijetijdssector ziet en pakt kansen voor nieuwe (product)ontwikkelingen.