Campagnes & Projecten

Wij zetten ons in om de gast te verleiden een bezoek aan Drenthe te brengen. Voor een kort bezoek, weekendje weg of vakantie. Maar ook om nog wat langer hier te verblijven en om terug te komen. Dit doen wij met een goede mix van de juiste promotiemiddelen. 

Najaarscampagne Duitsland

Nu toerisme vanuit Duitsland weer mogelijk en verantwoord is, hebben wij onze activiteiten en campagnes richting Duitsland weer opgepakt. De twee campagnes zijn gericht op gezinnen heeft de focus op de herfstvakantie. In een groot aantal dagbladen verschijnen de komende tijd advertorials.

Bekijk campagnepagina

Retoertje Drenthe

We zijn begin september gestart met onze najaarscampagne 'Retoertje Drenthe'. Een vervolg op de campagne van afgelopen zomer waarbij we verschillende minibreaks uitlichten. Nu met aanbod gericht op de nazomer en herfstvakantie. De campagne wordt weggezet middels een multimediale campagne, met printadvertenties, abri’s in Amsterdam en online uitingen.

Bekijk campagnepagina

De stoerste speeltuin

In 2021 spelen we in op het oerinstinct en het verlangen om naar buiten te trekken. Spelen in de natuur. De ruimte opzoeken. Klimmen in bomen. Op pad met de boswachter. Slapen in een boomhut. Tijd voor elkaar. Jonge gezinnen ervaren Drenthe als de stoerste speeltuin van Nederland!

Lees meer
Vader loopt met zoon over een boomstronk over het water.

Contentkalender 2021

Het hele jaar zorgen we voor nieuwe content. Op de website, via onze social media-kanalen en in nieuwsbrieven met de leukste tips en acties voor potentiële bezoekers. Ook werken we met nieuwe content rubrieken. Voor de planning gebruiken we een contentkalender. Heb jij een activiteit die bij het onderwerp van de maand past? Laat het ons weten! *In verband met het coronavirus kan onze berichtgeving afwijken van de contentkalender. 

Download de contentkalender

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Is jouw bedrijf of organisatie al zichtbaar op dé toeristische website van Drenthe? Je kunt je bedrijf of activiteit gratis invoeren op drenthe.nl, besuchdrenthe.de en/of drenthe.com. 

Meer informatie