Campagnes & Projecten

Wij zetten ons in om de gast te verleiden een bezoek aan Drenthe te brengen. Voor een kort bezoek, weekendje weg of vakantie. Maar ook om nog wat langer hier te verblijven en om terug te komen. Dit doen wij met een goede mix van de juiste promotiemiddelen. 

Najaarscampagne Duitsland

Nu toerisme vanuit Duitsland weer mogelijk en verantwoord is, hebben wij onze activiteiten en campagnes richting Duitsland weer opgepakt. De twee campagnes zijn gericht op gezinnen heeft de focus op de herfstvakantie. In een groot aantal dagbladen verschijnen de komende tijd advertorials.

Bekijk campagnepagina

Najaarscampagne Nederland

Om het seizoen nog wat langer door te trekken, is begin november een online campagne gestart met aandacht voor cultuur, natuur en overnachtingen. De Frida Kahlo tentoonstelling in het Drents Museum is één van de hoofdonderwerpen in de campagne. Middels verschillende online uitingen wordt Drenthe bij de doelgroep onder de aandacht gebracht.

Bekijk campagnepagina

Thema Nederland 22 | Drentse Verhalen

In 2022 zetten we de bijzondere verhalen, mythes en mysteries van de Oerprovincie van Nederland in de spotlights. Want daar barst het hier van. De campagnepieken liggen in het voor- en het najaar. De doelgroepen waar we ons op richten zijn gezinnen met jonge kinderen en stellen van 35 jaar en ouder, met een interesse voor cultuur.

Lees meer

Thema Duitsland 22 | Avonturencampagne

Dit jaar zetten we meer dan ooit in op Duitsland. We richten ons op jonge gezinnen in Nedersaksen en Noordrijn-Westfalen. Dat doen we met de Avonturencampagne die we in 2020 in Nederland hebben uitgezet. Een groot aantal middelen, zoals de interactieve video, zijn destijds al vertaald in het Duits, maar COVID-19 zorgde ervoor dat alles op de plank bleef liggen. 

Lees meer

Contentkalender 2022

Ook in 2022 produceren we gedurende het hele jaar nieuwe content. Op de website, via onze social media-kanalen en in nieuwsbrieven vind je de leukste tips en acties voor potentiële bezoekers. Ook werken we met contentrubrieken. Voor de planning gebruiken we een contentkalender. Heb jij een activiteit die bij het onderwerp van de maand past? Laat het ons weten! *Het coronavirus kan voor afwijkingen zorgen. 

Download de contentkalender

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Is jouw bedrijf of organisatie al zichtbaar op dé toeristische website van Drenthe? Je kunt je bedrijf of activiteit gratis invoeren op drenthe.nl, besuchdrenthe.de en/of drenthe.com. 

Meer informatie