Aanhaken

De marketing van Drenthe doen we samen! Wij willen graag samen met jou een oersterk verhaal creëren. Ben je benieuwd hoe je bij Marketing Drenthe kunt aanhaken en hoe we samen kunnen werken? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Participatiebrochure

In 2021 spelen we in op het oerinstinct en het verlangen om naar buiten te trekken. Spelen in de natuur. De ruimte opzoeken. Klimmen in bomen. Op pad met de boswachter. Slapen in een boomhut. Tijd voor elkaar. Benieuwd hoe jij als ondernemer bij onze plannen en campagnes kunt aanhaken? Lees hierover in de participatiebrochure. 

Bekijk de participatiebrochure

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Is jouw bedrijf of organisatie al zichtbaar op dé toeristische website van Drenthe? Je kunt je bedrijf of activiteit gratis invoeren op drenthe.nl, besuchdrenthe.de en/of drenthe.com. 

Meer informatie

Contentkalender 2021

Het hele jaar zorgen we voor nieuwe content. Op de website, via onze social media-kanalen en in nieuwsbrieven met de leukste tips en acties voor potentiële bezoekers. Ook werken we met nieuwe content rubrieken. Voor de planning gebruiken we een contentkalender. Heb jij een activiteit die bij het onderwerp van de maand past? Laat het ons weten! *In verband met het coronavirus kan onze berichtgeving afwijken van de contentkalender. 

Download de contentkalender

Aanhaakmogelijkheden