Duitse pagina aanmaken

| Daniëlle Kamies


Heb jij een Duitse website of landingspagina, maar staat jouw bedrijf of activiteit nog niet op besuchdrenthe.de? Pas dit dan snel aan. In slechts een paar stappen voeg je namelijk gratis een vermelding toe. Zo zorg je ervoor dat jij ook voor de Duitse gast goed vindbaar en zichtbaar bent. Wij leggen je hieronder uit hoe je dit doet.

Locatie invoeren op besuchdrenthe.de

We starten in onze database. Heb je hier al eerder een account aangemaakt? Dan kun je gelijk inloggen en gaan we door naar de volgende stap. Is dit nog niet het geval, zorg er dan voor dat je jouw organisatie eerst registreert en vervolgens een locatie aanmaakt.

Zodra je ingelogd bent, klik je op je bestaande locatie. Nu zie je bovenaan een tabblad ‘Duits’ staan. Kies dit tabblad en vul hier de naam van je locatie en een korte + lange Duitse omschrijving in. Onder het kopje ‘contact’ vind je opnieuw een tabblad ‘Duits’, waar je de contactgegevens invoert. Vergeet niet om de juiste landcode toe te voegen aan het telefoonnummer. En gebruik hier de URL voor je Duitse website of pagina, zodat de gast meteen bij de juiste informatie terecht komt.

Alles ingevuld? Vergeet niet om de pagina op te slaan. Dan is jouw locatie of evenement nu op besuchdrenthe.de terug te vinden!

De vereisten om op besuchdrenthe.de te komen staan zijn als volgt:

  • Je hebt een website of landingspagina waarop de potentiële Duitse gast goed geïnformeerd wordt over jouw locatie/evenement
  • Deze informatie is in correct Duits geschreven door bijvoorbeeld een vertaalbureau (tip: laat je tekst vertalen door een van de onderstaande bedrijven).

Duitse vertalers

Hulp nodig bij het vertalen van je tekst en heb je nog een goede vertaler nodig? Wij hebben positieve ervaringen met de volgende partijen.

Bekijk hier de Duitse vertalers
Schaapskudde in het veld tijdens de herfst.

Kom je er niet uit? Stuur dan een mail naar info@drenthewebsite.nl met je vraag en de naam van je locatie.