Duitse vertaalopties


Dit jaar zetten we weer volop in op Duitsland. Vanuit onze campagnes verwijzen we door naar Besuchdrenthe.de. Voor jou als ondernemer een mooie kans om een groot online bereik te creëren onder de Duitse gast! Wil jij ook profiteren van onze campagnes? Zorg er dan voor dat jouw locatie op Besuchdrenthe.de staat. We helpen je graag op weg en daarom lichten we een aantal vertaalopties uit. 

Jouw landingspagina vertalen

Je kunt een tekst aanleveren voor je landingspagina en voor onze website Besuchdrenthe.de, om in het Duits te laten vertalen. Neem contact op met jouw regio over de werkwijze en ga aan de slag!

Locatie op Besuchdrenthe.de

Heb jij al een Duitse landingspagina? Goed bezig! Kijk dan ook even of jouw locatie al op Besuchdrenthe.de staat. Zo niet, voer deze dan in door in via onze database van Drenthe.nl. Op zoek naar een vertaler? Wij tippen Uli Steppen. Ze rekent 0.135 euro per woord (excl. BTW). 

Zonder Duitse website geen vermelding in Duitstalige Drenthe gids

Staat jouw bedrijf of activiteit in de Duitse Drenthe gids? Houd er rekening mee dat we alleen locaties plaatsen die op Besuchdrenthe.de staan én waarbij we door kunnen linken naar een Duitse pagina of website. De nieuwe gids verschijnt in 2026.