Mariëlle Bakker - WILDLANDS


Ik ben Mariëlle Bakker, Commercieel Manager van WILDLANDS. 13 jaar geleden heb ik met mijn gezin het roer omgegooid en hebben we Utrecht verruild voor het prachtige brinkendorp Zuidlaren. Ik heb nog geen dag spijt gehad van deze keuze. Ik houd van de rust, ruimte, nuchterheid en de prachtige natuur die deze omgeving te bieden heeft. Hier kan ik de hectiek van de dag echt even achter me laten. Ook ben ik bekend geraakt met noaberschap. Een term die hiervoor nog niet bij mij bekend was. De betrokkenheid in de directe omgeving is groot en dat versterkt mijn woonplezier in Drenthe.

Waarom ben je lid van de Marketing adviesraad?

Binnen WILDANDS stuur ik de afdelingen Marketing, Communicatie en Sales aan. Deze afdelingen spelen een strategische rol in het bevorderen van de organisatiegroei. Als lid van de Marketingadviesraad bij Marketing Drenthe draag ik graag bij aan een dynamische gemeenschap waar kennisdeling, nieuwe netwerkmogelijkheden en het versterken van elkaar centraal staan. Mijn betrokkenheid bij de raad is deels gericht om bij te dragen aan de besluitvorming, maar ook op het constructief samenwerken met andere professionals. Ik denk dat we zo de unieke eigenschappen van Drenthe kunnen benutten en zo een positieve impact hebben op de positionering en uitstraling van onze prachtige provincie.

Wat is je favoriete plek in Drenthe?

Mijn favoriete plek(ken) in Drenthe zijn de meren die verscholen liggen in de natuur en zijn ontstaan door zandafgraving. Hier kan ik gedurende de vier seizoenen genieten van de natuur, tot rust komen en bewegen. Het is heerlijk om hier te wandelen, fietsen en te zwemmen. Voor mij zijn deze plekken in Drenthe mijn persoonlijke oplaadstation; ze voelen als mijn cadeautje van de natuur.

Wat doe jij in je vrije tijd?

Mijn vrije tijd is vooral gericht op ontspanning, sport en gezelligheid en draait vooral om de mensen die ik het liefst bij me heb: mijn gezin, familie en vrienden. Een groot deel van mijn vrije tijd wordt ingevuld door sport. Ons gezin is sportief; zo wordt er 2 tot 3 keer per week getraind en vinden de wedstrijden vaak plaats in het weekend. Ook bezoeken we graag sportwedstrijden van voetbal, volleybal en basketbal. Verder hebben we een mooi sociaal leven. Gericht op spontane ontmoetingen, tuinfeestjes met vrienden, kookavonden en samen nieuwe restaurants ontdekken. In de wintermaanden trekken we ons als gezin ook vaak even terug om lekker te ‘cocoonen’ op de bank bij de houtkachel en gezamenlijk filmpjes te kijken. Voor mij zit geluk vaak verscholen in de eenvoud van kleine momenten.