Daniëlle Kamies - Contentbeheerder

| Daniëlle Kamies


Mijn interesses zijn breed, ik ontdek graag nieuwe dingen en hou wel van een uitdaging. Dat komt me iedere dag weer goed van pas in mijn werk. Mijn naam is Daniëlle Kamies en ik werk als contentbeheerder bij Marketing Drenthe. Met mijn vriendin en twee katten woon ik in Emmen. In deze blog vertel ik wat meer over wie ik ben en wat ik graag doe. 

Waarom werk jij bij Marketing Drenthe?

Vier jaar geleden zocht ik een baan die goed aansluit bij mijn opleiding Media & Entertainment Management. In die periode stuurde iemand de vacature van contentbeheerder bij Marketing Drenthe naar mij door en daar had ik meteen een goed gevoel bij. Vooral de veelzijdigheid van het werk leek mij erg leuk en dat blijkt in de praktijk ook zo te zijn. Het ene moment help ik een ondernemer met het invoeren van een locatie en het andere moment schrijf ik een blog over vaardigheden uit de oertijd. Ondertussen leer ik ook nog eens ontzettend veel over 'mijn' provincie die ik nu een stuk meer waardeer dan dat ik als tiener deed ;).

Waarom ben jij fan van Drenthe?

Als inzichtzoeker hou ik natuurlijk van cultuur en natuur. Meestal zocht ik dat wat verder van huis, maar inmiddels weet ik dat er dichterbij ook nog genoeg te ontdekken valt. Van de Koloniën van Weldadigheid had ik bijvoorbeeld nog nooit gehoord voordat ik bij Marketing Drenthe kwam werken. En al wandelend heb ik de afgelopen jaren heel wat van de provincie gezien. Aan mooie natuurgebieden namelijk geen gebrek hier in Drenthe!  

Wat doe jij in je vrije tijd?

Na een dag stilzitten op kantoor vind ik het lekker om mijn hoofd leeg te maken en mijn grenzen te verleggen in de sportschool. Maar ik word pas echt fanatiek als het om voetbal gaat. Ik volg graag de wedstrijden van PSV en speel zelf op vrijdagavond in een gezellig zevental. Naast het veld probeer ik mijn steentje bij te dragen in de organisatiecommissie en het bestuur van de club. En ik mag dan inzichtzoeker zijn, maar ik hou ook zeker van een biertje drinken op het terras of een avond borrelen met vrienden. Verder ga ik er graag opuit met mijn vriendin of plof ik op de bank om een spannende serie te kijken. 

Weetjes...