Michelle Boer - Relatiemanager

| Michelle Boer

Niet drie, maar twee keer scheepsrecht! Dat was gelukkig voor mij het geval bij Marketing Drenthe, toen ik hier voor de 2e keer solliciteerde. De eerste poging was niet gelukt maar toen ik ruim een jaar later dezelfde vacature voorbij zag komen heb ik de telefoon gepakt. Met succes! Inmiddels is dit alweer ruim 2,5 jaar geleden. Voordat ik verder ga, zal ik mezelf eerst even voorstellen. Mijn naam is Michelle Boer, ik woon in Groningen en ik werk als Relatiemanager bij Marketing Drenthe. Hieronder vertel ik wat meer over wie ik ben en wat ik doe. 

Waarom werk jij bij Marketing Drenthe?

Bij mijn vorige baan werkte ik als Marketingadvisseur waarbij ik voor mijn eigen klanten projecten moest uitvoeren op het gebied van marketing en communicatie. Hierbij waren we voornamelijk werkzaam in de zorgsector, wat voor mij toch niet helemaal een match was. Ik vind het belangrijk dat je enthousiast wordt van hetgene wat je vermarkt en dat je er ook zelf achterstaat. Bij Marketing Drenthe heb ik voor mijzelf een goeie combinatie gevonden. De vrijetijdssector heeft me namelijk altijd al aangesproken, ik ben opgegroeid in Drenthe en ik haal energie uit de combinatie van klantcontact en marketing. Om andere mensen te laten zien hoe mooi Drenthe is, daar draag ik graag aan bij! Ik ben hier begonnen als Projectmanager en sinds begin 2021 ben ik gestart als Relatiemanager waarbij ik verantwoordelijk ben voor de regio Hondsrug Drenthe. In deze functie is het belangrijk om verbinding te maken met het werkveld. Wat speelt er? Hoe kunnen we bij elkaar aanhaken en waar zien we kansen?

Waarom ben jij fan van Drenthe?

Soms denk ik echt: het lijkt wel alsof ik vroeger onder een steen geleefd heb. De afgelopen tijd heb ik (net als vele anderen) heel wat wandelingen gemaakt door de Drentse natuur. Ik heb me verbaasd over hoe mooi het hier is. Zelf ben ik opgegroeid in de provincie en vroeger vond ik het maar saai. Gelukkig weet ik inmiddels beter.. Wanneer je hier op ontdekking gaat word je verrast door idyllische plekjes in de natuur en daar word ik iedere keer weer blij van. Daarom ben ik fan! 

Wat doe jij in je vrije tijd?

Zoals in de afbeelding hieronder te zien is ben ik een Plezierzoeker. In mijn vrije tijd ga ik er dan ook graag opuit. Lekker eten en borrelen met vrienden, een keer een festival meepakken of een dagje weg. In ieder geval onder de mensen zijn. Ook ga ik regelmatig op vistie bij de boerderij van mijn ouders. Dit blijft op de één of andere manier het verzamelpunt van onze familie. En dan gaan we uiteraard tussen de middag warm eten, om 15.00 uur koffie drinken en altijd een stuk lopen met de hond. Verder heb ik jarenlang gevolleybald en ben ik dit jaar begonnen met Salsa. Ik moet bekennen dat ik met veel dingen 'begonnen' ben de afgelopen tijd. Nu veel feestjes niet doorgaan, probeer ik op allerlei manieren alsnog 'plezier te zoeken'. Schilderen, blogs schrijven, knutselen, wandelen. Met een beetje creativiteit valt er altijd nog wel plezier te vinden! 

Weetjes...