Gezina Noordhuis - 25 Graden Noord


Er zitten nooit genoeg uren in  een dag omdat ik zoveel dingen leuk vind om te doen. Ik houd vooral van buiten zijn en bewegen. Mijn naam is  Gezina Noordhuis en ik woon samen met mijn gezin in Drouwenerveen. Ik ben eigenaar van 25° Noord en heb dan ook een grote passie voor groepen. Of het nu gaat om bedrijfsuitjes of familiedagen of om gasten tussen de 0 en 100 jaar.  Mijn missie is geslaagd wanneer iedereen een leuke dag beleeft en mee kan doen op zijn of haar eigen manier. 

Waarom ben je lid van de Marketing adviesraad?

Ik vertegenwoordig in de marketingadviesraad de groepensector. Ik ben tevens voorzitter van Groepen Drenthe. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandige groepsaccommodaties en groepsuitjes aanbieders binnen de provincie. Ik vind het belangrijk dat er binnen Marketing Drenthe oog is voor de groepensector.

Wat is jouw favoriete plek in Drenthe?

Mijn favoriete plek in Drenthe is hunebed D21 en D22 in Bronneger. Een grote eik is hier om de steen heen gegroeid. Als je daar bent, waan je je op een bijzondere plek van lang geleden. Deze plek straalt tot op de dag van vandaag een serene rust uit. Verder liggen er in de bossen rondom Schoonloo, Exloo en Gasselte nog heel wat hoefadrukken. Dit beleef ik ieder jaargetijde op een paardenrug en dat vind ik één van de mooiste dingen wat er is. 

Wat doe jij in je vrije tijd?

Ik vind altijd dat ik te weinig vrije tijd heb want ik vind zoveel dingen leuk. Een buitenrit te paard, een tof museum bezoeken met mijn kinderen of bezig zijn in de natuur en met natuurlijke materialen. Ook klus ik graag voor mijn bedrijf en vind ik het heel leuk om nieuwe activiteiten te verzinnen. Daarnaast gaan we graag op vakantie naar Zweden waar het nóg iets dunbevolkter en uitgestrekter is dan Drenthe. Maar.... Drenthe is voor mij wel de favoplek in Nederland. Hier kun je buitenspelen en de natuur ontdekken. Je bent namelijk nooit te oud om buiten te spelen!