Dick ten Oever - Camping De Hondsrug


Hallo, ik ben Dick ten Oever, eigenaar van Camping De Hondsrug in Eext, gelegen in het prachtige Drenthe. Als ondernemer en fervent liefhebber van deze provincie ben ik trots om lid te zijn van de Marketingadviesraad van Marketing Drenthe. Mijn motto is: "Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder." Deze raad biedt me de kans om mijn passie voor marketing te combineren met mijn toewijding aan Drenthe en om gezamenlijk met anderen bij te dragen aan het succes van deze regio.

Waarom ben je lid van de Marketing adviesraad?

Als eigenaar van Camping De Hondsrug begrijp ik hoe belangrijk effectieve marketing is voor het aantrekken van gasten naar onze prachtige regio. Mijn betrokkenheid bij de Marketingadviesraad stelt me in staat om mijn ervaring en inzichten te delen. Als ondernemer werk ik dagelijks aan het promoten van ons vakantiepark en Drenthe als toeristische bestemming. Deze raad biedt een waardevol platform om samen te werken met anderen die gepassioneerd zijn over de marketing van onze provincie.

Waarom ben jij fan van Drenthe?

Het is de rust en ruimte die deze provincie te bieden heeft. Mijn favoriete plek in Drenthe is het prachtige natuurgebied rondom de Hondsrug, waar onze camping gevestigd is. De schoonheid van de bossen en heidevelden hier is adembenemend. Mijn mooiste herinnering aan Drenthe is een kampvuurnacht met mijn gezin, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur.

Wat doe jij in je vrije tijd?

In mijn schaarse vrije tijd geniet ik volop van quality time met mijn gezin. We trekken er graag op uit om Drenthe te verkennen, wandelen door de prachtige natuur, en fietsen langs de uitgestrekte fietspaden. Daarnaast houden we ervan om lokale gerechten te proeven in de gezellige eetgelegenheden die Drenthe rijk is of zijn we op zoek naar fine dining parels. Ook avontuurlijke activiteiten zoals varen op de Drentse wateren staan hoog op onze lijst. Deze momenten van ontspanning in onze mooie provincie zijn voor mij onbetaalbaar. Drenthe biedt rust, ruimte en avontuur - de perfecte combinatie voor een geweldige vakantie-ervaring. Laten we samen de schoonheid van deze regio delen!