Annelies Mulder - Contentbeheerder

| Annelies Mulder


Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Mijn passie ligt in het vinden van de juiste woorden en visuals om onze prachtige provincie tot leven te brengen. In mijn functie als contentbeheerder kan deze creativiteit elke dag inzetten in een wereld van pixels en teksten. Mijn naam is Annelies Mulder en ik woon met mijn man en tweeling in Emmen. Al kom ik niet 'weg’ uit Emmen, ik heb er na vele jaren reizen en verhuizen er wel mijn thuis gevonden.  

Waarom werk jij bij Marketing Drenthe?

In 2017 verhuisde ik van Friesland naar Drenthe. De website van Drenthe.nl was dé manier voor mij om mijn regio beter te leren kennen. De manier waarop Drenthe wordt neergezet vond en vind ik nog steeds inspirerend. Ik kan me helemaal vinden in het Oergevoel. In 2022 werd ik moeder van een tweeling en werd ik me nog meer bewust van wat ik belangrijk én leuk vind; creativiteit en technologie! Die twee komen perfect samen in deze functie. Daarom was ik gelijk enthousiast bij het lezen van de vacature. Het is heel fijn om deel uit te maken van een fijn team, inspirerende collega’s en alles wat samen wordt  gecreëerd voor Drenthe.

Favoriete plek in Drenthe

Sinds ik hier werk word je alleen nog maar meer geïnspireerd door mooie natuurgebieden en dorpjes. Ik vind het leuk om plekken te bezoeken die nog niet heel bekend zijn, zoals het Bargerveen. Op 10 minuten loopafstand van mijn huis wandel ik zo het noord-bargerbos in. Ook vind ik het dorpje Wezup heel leuk, vooral tijdens speciale evenementen zoals de kerst- of kunstmarkten. Ook heb ik pas Veenhuizen ontdekt en wil ik nog een keer het Drenthepad afmaken. 

Wat doe jij in je vrije tijd?

Ook in mijn vrije tijd ben ik lekker creatief bezig! Zo ben ik nu aan het leren voor kleurconsulent en vind ik het leuk om bijvoorbeeld (online)ontwerpen te maken. Ook ga ik graag als gezin met de tweeling op stap, lekker de natuur in en daarna heerlijk een kopje koffie drinken in een gezellig cafeetje. Ook vind ik het leuk cultuur te snuiven in de grotere steden of lekker een weekendje weg te gaan. Maar ook kun je me vaak in een kringloopwinkel vinden, lekker snuffelen tussen mooie spullen met een verhaal.

Weetjes...