Jaar- en meerjarenplan

Onze Oerpositionering ligt aan de basis van al onze activiteiten. Daarnaast leggen we elk jaar het accent op één verhaallijn. In ons meerjarenplan beschrijven we onze plannen, doelen, doelgroepen en uitgangspunten. Dit vertalen we ieder jaar naar een jaarplan, waarin concreet staat wat we dat jaar gaan doen. Verder sluiten onze plannen aan bij het Perspectief op bestemming Drenthe 2030. 

Verhaallijn 2021 - De stoerste speeltuin

In 2020 zou het thema Stoerste speeltuin centraal staan. Deze plannen hebben we moeten wijzigen door de uitbraak van het Coronavirus, waarbij we afgelopen zomer groots hebben ingezet op de zichtbaarheid van bestemming Drenthe, de plek waar je alle ruimte hebt om te genieten. Omdat er ook in 2021 veel kansen liggen om de Stoerste speeltuin verder in te zetten, schuiven we de oorspronkelijke plannen van 2020 grotendeels door. We spelen in op het oerinstinct en het verlangen om naar buiten te trekken. Spelen in de natuur. De ruimte opzoeken. Klimmen in bomen. Op pad met de boswachter. Slapen in een boomhut. Tijd voor elkaar. Even weg uit de hectiek. Gezinnen beleven een onvergetelijke tijd in Drenthe, Oerprovincie van Nederland.

Nationale en internationale aanpak
Internationaal bouwen we aan de inhoudelijke naamsbekendheid van Drenthe (bereik). Nationaal is de naamsbekendheid van Drenthe al groot en richten we ons voornamelijk op de bezoekintentie van onze gekozen doelgroepen (activatie).  De grootste internationale groeimarkten zijn Duitsland en Vlaanderen

Samen vertellen we het verhaal van Drenthe
We willen samen met jou het verhaal van Drenthe vertellen. Sluit jouw bedrijf of organisatie aan bij de Stoerste Speeltuin en de gekozen doelgroepen? En/of heb je een leuk idee? Neem dan contact op met Jan Willem Melisse.