Aanhaken

 

De marketing van Drenthe doen we samen! Wij willen graag samen met jou een oersterk verhaal creëren. Ben je benieuwd hoe je bij Marketing Drenthe kunt aanhaken en hoe we samen kunnen werken? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op. 
 

Partnerprogramma

In 2023 inspireren we Duitse gasten uit de grensstreek voor een bezoek aan Drenthe. Voor de binnenlandse markt staat het thema 'Drentse verhalen' centraal met een hoofdrol voor Vincent van Gogh. Benieuwd hoe jij als ondernemer bij onze plannen kunt aanhaken? Lees hierover in ons partnerprogramma. 

Bekijk het partnerprogramma

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Is jouw bedrijf of organisatie al zichtbaar op dé toeristische website van Drenthe? Je kunt je bedrijf of activiteit gratis invoeren op drenthe.nl, besuchdrenthe.de en/of drenthe.com. 

Meer informatie

Contentkalender 2023

Ook in 2023 produceren we gedurende het hele jaar nieuwe content. Op de website, via onze social media-kanalen en in nieuwsbrieven vind je de leukste tips en acties voor potentiële bezoekers. Voor de planning gebruiken we een contentkalender. Heb jij een activiteit die bij het onderwerp van de maand past? Laat het ons weten! 

Download de contentkalender

Aanhaakmogelijkheden