Aanhaken

De marketing van Drenthe doen we samen! Wij willen graag samen met jou een oersterk verhaal creëren. Ben je benieuwd hoe je bij Marketing Drenthe kunt aanhaken en hoe we samen kunnen werken? Bekijk hieronder de mogelijkheden of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Partnerprogramma

In 2022 zetten we extra in op de Duitse markt. Voor de binnenlandse markt staat het thema 'Drentse verhalen' centraal en richten we ons met name op het voor- en naseizoen. Benieuwd hoe jij als ondernemer bij onze plannen kunt aanhaken? Lees hierover in ons partnerprogramma. 

Bekijk het partnerprogramma
Een gezin kijkt bij een stal naar binnen van een schaapskooi in Drenthe.

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Is jouw bedrijf of organisatie al zichtbaar op dé toeristische website van Drenthe? Je kunt je bedrijf of activiteit gratis invoeren op drenthe.nl, besuchdrenthe.de en/of drenthe.com. 

Meer informatie

Contentkalender 2022

Ook in 2022 produceren we gedurende het hele jaar nieuwe content. Op de website, via onze social media-kanalen en in nieuwsbrieven vind je de leukste tips en acties voor potentiële bezoekers. Ook werken we met contentrubrieken. Voor de planning gebruiken we een contentkalender. Heb jij een activiteit die bij het onderwerp van de maand past? Laat het ons weten! *Het coronavirus kan voor afwijkingen zorgen. 

Download de contentkalender

Aanhaakmogelijkheden