Internationale doelgroepen


Voor Drenthe en daarmee ook voor jouw bedrijf, liggen er grote groeikansen net over de grens. Ben jij al klaar voor om Duitse gasten te ontvangen?

Voor de communicatie en marketing richting Duitsland richten wij ons op de grensregio’s Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. Wij richten ons net als in Nederland op de jonge gezinnen en stellen 35plus. We trekken de doelgroepen die geïnteresseerd zijn in cultuur/natuur en graag tijd doorbrengen met familie/vrienden. Wij maken voor de leefstijlen gebruik van het glocalities-model waar ook het NBTC mee werkt. Dit internationaal segmentatiemodel geeft inzicht in de waarden uit het dagelijks leven, culturen, voorkeuren en consumentengedrag van inwoners uit 27 landen. Marketing Drenthe richt zich in 2022 met name op de socializers.

Online trainingen internationale markt

Wil je tips & tricks over hoe je de Duitse en Vlaamse gast aantrekt en ontvangt? In onze trainingsomgeving hebben we verschillende gratis online cursussen voor je klaarstaan. Bekijk ze snel!

Bekijk onze online trainingen

Gratis handouts

Zichtbaar op Besuchdrenthe.de en Visitdrenthe.com?

Wanneer je een Duitse en/of Engelse landingspagina of website hebt, kun je jouw bedrijf of activiteit gratis vermelden op Besuchdrenthe.de en Visitdrenthe.com. 

Meer informatie