Campagnes & Projecten

Wij zetten ons in om de gast te verleiden een bezoek aan Drenthe te brengen. Voor een kort bezoek, weekendje weg of vakantie. Maar ook om nog wat langer hier te verblijven en om terug te komen. Dit doen wij met een goede mix van de juiste promotiemiddelen. 

Nieuw: Campagne met interactieve video

De komende periode brengen we Drenthe weer op unieke wijze onder de aandacht! Een interactieve video waarbij de kijker zelf het verloop bepaalt staat centraal in een landelijke campagne gericht op jonge gezinnen. Op basis van de keuzes die de kijker maakt, ontvangt hij/zij aan het eind van de video gepersonaliseerde tips voor een bezoek aan Drenthe.

Lees meer

Campagne: Reserveer alvast je plekje

Met o.a. een commercial op NPO starten we vanaf 3 juni met de campagne ‘Reserveer alvast je plekje’. De campagne heeft als doel de binnenlandse toerist te wijzen op de mogelijkheden om nu, in de zomervakantie of later dit jaar in Drenthe vakantie te vieren. Veilig en verantwoord, want in Drenthe heb je alle ruimte om te genieten.

Lees meer

Contentkalender 2020

Het hele jaar zorgen we voor nieuwe content. Op de website, via onze social media-kanalen en in nieuwsbrieven met de leukste tips en acties voor potentiële bezoekers. Ook werken we met nieuwe content rubrieken. Voor de planning gebruiken we een contentkalender. Heb jij een activiteit die bij het onderwerp van de maand past? Laat het ons weten! *In verband met het coronavirus kan onze berichtgeving afwijken van de contentkalender. 

Download de contentkalender

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Is jouw bedrijf of organisatie al zichtbaar op dé toeristische website van Drenthe? Je kunt je bedrijf of activiteit gratis invoeren op drenthe.nl, besuchdrenthe.de en/of drenthe.com. 

Meer informatie