Campagnes & Projecten

Wij zetten ons in om de gast te verleiden een bezoek aan Drenthe te brengen. Voor een kort bezoek, weekendje weg of vakantie. Maar ook om nog wat langer hier te verblijven en om terug te komen. Dit doen wij met een goede mix van de juiste promotiemiddelen. 

Dit najaar: Winterkamperen in Drenthe

Vanaf november brengen we het winterkamperen in Drenthe onder de aandacht. In een online campagne laten we zien waar je dit kunt doen en welke winterse activiteiten er in de Oerprovincie te doen zijn. Wil je meedoen of meer weten? Neem dan contact op met Lars Borgdorff

Contentkalender 2020

Het hele jaar zorgen we voor nieuwe, interessante content. Op de website, via onze social media-kanalen en in nieuwsbrieven met de leukste tips, nieuwtjes en acties voor potentiële bezoekers. Om alles goed (in) te plannen, gebruiken we een contentkalender. Heb jij een activiteit, aanbieding of actie die bij het onderwerp van de maand past? Laat het ons weten!

Download de contentkalender

Jouw gegevens op Drenthe.nl

Is jouw bedrijf of organisatie al zichtbaar op dé toeristische website van Drenthe? Je kunt je bedrijf of activiteit gratis invoeren op drenthe.nl, besuchdrenthe.de en/of drenthe.com. 

Meer informatie