Werkwijze Duitse Drenthegids 2024 en 2025


Dit najaar gaan we aan de slag met een Duitse Drenthegids  voor 2024 en 2025. Afgelopen jaren, in het bijzonder in 2022, hebben we samen met jullie er veel aan gedaan om Drenthe klaar te maken voor het ontvangen van de Duitse gast. Onder andere door onze vertaalactie zijn er inmiddels een flink aantal bedrijven die hun Duitstalige website en teksten op besuchdrenthe.de goed voor elkaar hebben. In 2024 gaan we nog een stapje verder om tegemoet te komen aan de wensen van onze oosterburen.

Meedoen wordt teilnehmen
In de Duitstalige Drenthegids verwijzen we door naar de websites van de genoemde bedrijven. Vanaf 2024 nemen we alleen nog maar bedrijven op die zich ontwikkeld hebben voor de Duitse markt.  Heb je geen Duitse website of landingspagina en sta je niet met een Duitse vermelding op besuchdrenthe.de, dan nemen we je bedrijf of organisatie dus niet (meer) mee in deze Duitse gids.

Marketing Drenthe zet door
De Duitse markt heeft een enorm groeipotentieel en zal dus ook in de komende jaren een belangrijke doelgroep blijven in onze plannen. We gaan daarom natuurlijk ook dit jaar  door met onze opfriscursussen en bieden dit jaar doorlopend onze vertaalactie aan. Er is dus nog steeds tijd om aan te haken. De belangrijkste verandering in onze werkwijze is dat we er nu iets voor terugvragen. En eigenlijk klinkt het vrij logisch als we stellen: Wil je meer Duitse gasten? Spreek dan Duits en spreek (ook online). Zodat jullie tegen de Duitse gast kunnen zeggen: “Bis Bald”.

Heb je nu vragen hierover? Neem dan contact op met ons.

Ook interessant